ZÁKLADNÉ SUROVINY

Jojobový olej, LZS, BIO kvalita 100 ml

Skladom 53 bal.
Kód produktu OL199_100
Farba
Materiál
Rozmery
Výrobca

6,99 € s DPH

Popis produktu

Jojobový olej sa vyrába lisovaním za studena semien rastliny Jojoby čínskej (Simmondsia chinensis). Nami dodávaný jojobový olej je najvyššej BIO (organickej) kvality s certifikátom od SOIL ASSOCIATION.
Je to vlastne tekutý vosk s unikátnym pomerom vysoko nenasýtených mastných kyselín, ktorý má nezameniteľné miesto pri aromaterapickej starostlivosti o pleť. Na rozdiel od iných olejov je jojobový olej chemickým zložením veľmi podobný ľudskému mazu, dobre sa rozotiera a vstrebáva do pokožky a reguluje jej vlhkosť. Tento olej je obzvlášť vhodný do všetkých kozmetických produktov určených na starostlivosť o pleť, ktoré hydratujú, vyživujú a chránia. Vyskúšate si z neho vyrobiť balzam na pery alebo výživnú masku na vlasy. Navyše má prirodzený ochranný faktor SPF 5, takže pokožku prirodzene cháni pred slnečným žiarením. Obsahuje vitamín A, B1, B2, B6 a je aj zdrojom vitamínu E a kyseliny myristovej.

Obsah kyselín:
Kyselina eikosenová - 73 %
Kyselina eruková - 14,8 %
Kyselina olejová - 8,1 % (Omega 9)
Kyselina nervonová - 1,6 %
Kyselina palmitová - 1 %
Kyselina palmitolejová - 0,2 %

Dodávame výlučne ako ingredienciu na výrobu kozmetiky. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Krajina pôvodu: Peru/Izrael

INCI: Simmondsia chinensis Oil
CAS n°: 90045-98-0

Dátum minimálnej trvanlivosti: 05/2020

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.