PRÍSADY DO KOZMETIKY

Coco / Koko glukozid, 200 ml

Skladom 125 bal.
Kód produktu TEN010_200
Farba
Materiál
Rozmery
Výrobca

3,49 € s DPH

Popis produktu

Koko glukozid (Coco glucoside) je neiónová povrchovo aktívna látka, ktorá môže byť použitá ako penidlo, kondicionér alebo emulgátor. Je vyrobená z obnoviteľných surovín ako je kokosový olej a ovocné cukry, a je úplne biologicky odbúrateľná.
Používa sa predovšetkým na zvýšenie penivosti v šampónoch, géloch a penách do kúpeľa.
Vykazuje vynikajúce čistiace vlastnosti pri čistení vlasov a pokožky. Funguje tiež ako emulgátor a zvyšuje hydratačné vlastnosti produktu.
Koko glukozid je žltá až zlatožltá nepriehľadná, viskózna tekutina. Je to jeden z najmiernejších povrchovo aktívnych látok (tenzidov/surfaktantov) a je kompatibilný so všetkými typmi pleti.
Dávkovanie: 10% - 20% (prípravky na umývanie tváre), 15% - 30% (sprchové gély, šampóny, pena do kúpeľa). Maximálne dávkovanie je 40 %.
INCI: Coco glucoside
CAS n°: 141464-42-8
Pôvod: kokos a ovocné cukry

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.